Дитячий сток Lupilu. Німецька компанія Lupilu випускає дитячий одяг, а також взуття та аксесуари в широкому асортименті та кольоровій гамі. Цей одяг безпечний для здоров’я дітей, розрахований на них зростом від шістдесяти восьми сантиметрів. Виготовляється з натуральних матеріалів із додаванням еластичних та інших матеріалів відмінної якості, які не викликають алергію. Найпопулярнішою продукцією цього бренду є плащі, куртки, дощовики з капюшонами. Термокуртки зберігають тепло, оснащені відбиваючими світло нашивками, зимові куртки з натуральним хутром, великою кількістю кишень і дуже подобаються дітям. Одяг ідеально сидить так, як має регульовані манжети та бретелі. Популярністю користуються комплекти та комбінезони з матеріалу,який не промокне з додатковим захистом на швах. Одяг із літніх, зимових та міжсезонних колекцій підійде на будь-який смак. Усі комплекти перевіряються на шкідливі речовини та якість їх підтверджена сертифікатами.

Дитячий сток Lupilu  оптом недорого

Компанія Lupilu продає одяг торішніх колекцій, який не реалізований через торгівельну мережу, зі знижками. Наша фірма займається продажем стокового одягу за низькими цінами на вагу оптом. Усі речі мають власні упаковки та бирки, продаються і зберігаються в мішках, або коробках в сухому приміщенні, що не дає їм зіпсуватися. Доречі, якщо Ви шукаєте сток постачальника для свого магазину, то Вас також може зацікавити типографія fresh-color, у них ви зможете замовити багато корисного для свого бізнесу — рекламна самоклеюча плівка, візитки, буклети, бирки та багато іншого, рекомендуємо.
Стоковий дитячий одяг у нашому магазині гарантовано новий, різних розмірів. Умови продажу та доставки можна з’ясувати за вказаним на сайті номером телефону. Інформацію про нові надходження  можна отримати якщо стати учасником групи у Viber.

dityachij-stok-lupilu
Зателефонувати