Найчастіше постачальники стокового одягу, помилково сприймаються як постачальниками секонд хенду, хоча насправді це не так. Спочатку потрібно розуміти що “стік”, це речі, які не були в експлуатації і навіть не другосортні.

 В основному стоковий одяг, з різних причин міг зберігатися на складах або просто не продався в магазинах, або сезон пройшов і надалі не стали реалізовувати з будь-яких міркувань. Загалом, багато різних факторів могли вплинути на те, що товар залишився на складі не був проданим.

 І ось ці запаси на складах, продають з великими знижками, і в свою чергу знаходяться люди, які купують оптом такі речі.

 Ще є варіант появи стоку, коли у офіційного виробника, одяг купують компанії оптом і не можуть реалізувати в повному обсязі, по магазинах які продають в роздріб. Ось і виходить, щоб не було збитків, оптовики, залишки товару розподіляють по стокових магазинах. Так і виходить, що стоковий магазин стає власником брендового, якісного одягу, може минулого сезону, але який все ще має гарний товарний вигляд.

Так з’являються постачальники стокового одягу, завдання яких реалізувати товар і дати можливість вже знайти свого покупця.

 Якщо ви шукаєте надійного партнера-постачальника одягу, то ми готові до співпраці, як у дрібних, так і у великих обсягах. У нас найкращі бренди за гарною ціною, швидке відправлення, фото та відео лоти, постійне оновлення товарів та щотижневі знижки.

 Також ми консультуємо новачків, якщо ви хочете реалізувати себе у цій сфері або боїтеся почати, завжди допоможемо порадою та будемо раді співпраці, разом, напевно все вийде.

 Ми працюємо у вайбері, так щоб було всім легко і зручно розібратись, тож приєднуйтесь.

Постачальники стокового одягу

Постачальники стокового одягу

Зателефонувати